Home / Arte / Muzeu, gati në fund të gushtit

Muzeu, gati në fund të gushtit

timthumb (1)Ministria e Kulturës, në vitin 2011, akordoi 102 milionë lekë për përmirësimin rrënjësor të muzeut, dhe koha e parashikuar për përfundimin e punimeve ishte 240 ditë, pra tetë muaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: