Home / roze / Lady Gaga, në mbështetje të martesave “gay”

Lady Gaga, në mbështetje të martesave “gay”

Ditën e premte ajo ka qenë në Nju Jork për të festuar ligjin për martesa të të njëjtit seks dhe Lady Gaga ka vazhduar festën në Çikago ku ka performuar në dy koncerte të tjera.

Këngëtarja 29-vjeçare ka postuar në “Instagram” dy fotografi në të cilat ka treguar barkun e saj të tonifikuar, e veshur vetëm më një palë recipeta dhe në trup shkruan “krenare për gay”.

Në të dyja fotot, këngëtarja shihet në ballkonin e apartamentit të saj, ndërsa nga pas është pamja e qartë e paradës.

“Duke parë nga apartamenti im paradën e ‘gay’-ve në Chigago”, ka shkruar Gaga, bashkangjitur fotos.

Leave a Reply

%d bloggers like this: