Home / Kuriozitete / Nju Jork, vjedh bankën në “bordin” e karriges me dy rrota

Nju Jork, vjedh bankën në “bordin” e karriges me dy rrota

Vjedhjet me makinë në mes të ditës janë tema e ditës në Nju Jork, por konsiderohet e pabesueshme nëse vjedhja bëhet mbi një karrige me dy rrota.

Ngjarja ka ndodhur dje në Queens, kur një i ri rreth të 30-ve – dukshëm person me aftësi të kufizuara – u paraqit në filialin e bankës “Santander” në Broadway.

Me një kapuç mbi fytyrë, u paraqit në sportel, duke kërkuar para dhe kërcënuar se kishte me vete një armë: pa u menduar shumë, punonjësi i bankës, i ka dorëzuar 1.200 dollarë.

Hajduti iku i i pashqetësuar, duke nxituar në trotuar me mjetin  tij të vogël. Sipas dëshmive të disa tregtarëve të zonës, policia ka gjetur karrigen me rrota të braktisur në një largësi të madhe nga banka. Nga drejtuesi i saj, asnjë gjurmë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: