Home / Kuriozitete / Melanie, rakuni që drejton biçikletën pushton internetin (Video)

Melanie, rakuni që drejton biçikletën pushton internetin (Video)

Një rakun është profesionist në drejtimin e biçikletës. Videoja e kafshës së dashur mbi pedalimin e biçikletës ka bërë xhiron e botës nëpërmjet internetit.

Ai quhet Melanie. Ndonëse e ka të vështirë që të shtyjë pedalet me këmbët e tija të vogla, nuk heq dorë për asnjë moment.

Atleti është një rakun që përveç faktit që lëviz me një objekt me dy rrota, të bërë posaçërisht për të, mund të lajë dyshemenë dhe enët.

Leave a Reply

%d bloggers like this: