Home / Kronika / Kronika e zeze / Mbytet një fëmijë në lumin Drini

Mbytet një fëmijë në lumin Drini

2420816153_558e74dd8bPolicia e Kosovës ka njoftuar se në fshatin Krushë e vogël të Prizrenit është gjetur pa shenja jete një fëmijë tek lumi Drini.
Djali ka qenë duke u larë në lum dhe e ka marre rrjedha. Ka qene vëllai i tij i cili ka kërkuar ndihmën e një qytetari. Por fatkeqesisht, trupi I te voglit eshte gjetur i vdekur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: