Home / Moda / Modeli i flokëve i preferuar i femrave franceze

Modeli i flokëve i preferuar i femrave franceze

Kur vjen puna tek modlet e flokëve për t’u pasur zli, lërjani punën në dorë femrave franceze.

Në fakt, ato e zotërojnë aq mirë modelin “e sapo zgjuar nga gjumi”, saqë askush nuk po e vret mendjen se ato të tëra mbajnë të njëtin model.

Nga Caroline de Maigret tek Lea Seydoux, flokët e shpupurisur e natyralë duket se janë kryyefjala e IT-Girls parisiene.

Ndryshimet e vetme: me ose pa baluke.

Léa Seydoux
Aktore

Elisa Sednaoui
Aktore

Labériane Ponton
Themeluese e “The Blab”

Clémence Poésy
Modele dhe aktore

Caroline de Maigret
Autore e “Si të jesh një pariziene kudo që të jesh”

Typhaine Augusto
Themeluese e “Cuillère à Absinthe”

Lou Doillon
Ish-modele

Leave a Reply

%d bloggers like this: