Home / Moda / Eleganca nuk ka moshë – Giorgio Armani mbush 80 vjeç ( Foto )

Eleganca nuk ka moshë – Giorgio Armani mbush 80 vjeç ( Foto )

Stilisti i famshëm Giorgio Armani drejton një perandori të shumëanshme, që përfshin shumë më tepër se vetëm modë. Por veshjet e tij janë minimlaiste – dhe i mbijetojnë kohës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: