Home / Moda / Pse të mos e prisni vjeshtën me një model të ri të flokëve?

Pse të mos e prisni vjeshtën me një model të ri të flokëve?

Nëse ende nuk keni vendosur se çfarë të prerjeje ju duhet për fillimin e sezonit të vjeshtës, në galeri gjeni disa ide që mund t’ju frymëzojnë.

Duke marrë parasysh ndryshimin e stinëve, prirja e shumë femrave është të ndryshojnë modelin e flokëve. Në varësi të gjatësisë nuk kemi komente, mund të keni flokë të shkurtër ose të gjatë, siç ju pëlqen, transmeton Telegrafi. Në lidhje me modelet e flokëve, ju propozojmë të duken sa më natyrore.

Bazuar në risitë e sjella nga stilistët më në zë të botës për këtë vjeshtë, si dhe duke u frymëzuar nga stili i yjeve në këtë periudhë, ne po ju sjellim disa nga ngjyrat e flokëve që duhet t’i provoni këtë vjeshtë, për të qenë IN me tendencat më të fundit të modës dhe bukurisë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: