Home / Teknologji / iOS 8 / Android L, ja krahasimi grafik i dy sistemeve operative- (Foto)

iOS 8 / Android L, ja krahasimi grafik i dy sistemeve operative- (Foto)

Ashtu si Apple, edhe Google ka prezantuar sistemin e ri për smartphone dhe tablet, dhe pavarësisht se dy platformat janë krejtësisht ndryshe, edhe Android ka vendosur të përqëndrohet tek faktori estetik për të tërhequr më shumë përdroues.

Apple, me iOS 8, ka konfirmuar dizajnin flat duke shtuar disa funksione të reja.

Google nga ana tjetër, është frymëzuar nga Apple, duke prezantuar edhe ai një dizajn flat.

 

iOS 8 Lockscreen (majtas) vs. Android L Lockscreen (djathtas)

 

 

 

iOS 8 home screen (majtas) vs. Android L home screen (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 Tastiera numerike (majtas) vs. Android L Tastiera numerike (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 Kalendari (majtas) vs. Android L Kalendari (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 Makina llogaritëse (majtas) vs. Android L Makina llogaritëse (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 Tastiera (majtas) vs. Android L Tastiera (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 Control Center (majtas) vs. Android L quick toggles (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 Settings (majtas) vs. Android L Settings (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 multitasking (majtas) vs. Android L multitasking (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 quick-reply në Qendrën e Njoftimeve (majtas) vs. Android L njoftimet (djathtas)

 

 

 

 

iOS 8 quick-reply në Lockscreen (majtas) vs. Android L njoftime në Lockscreen (djathtas)
PUBLICITET

Leave a Reply

%d bloggers like this: