Home / Parlamentare / “Dekriminalizimi” bllokon kalendarin e Parlamentit

“Dekriminalizimi” bllokon kalendarin e Parlamentit

Konferenca e Kryetarëve nuk ka arritur të miratojë kalendarin 3-javor të punimeve të Parlamentit.

Dështimi ka ardhur pasi Partia Demokratike ka kërkuar futjen në kalendar të projektligjit për dekriminalizimin.

Partia Socialiste e ka refuzuar këtë dhe është akuzuar nga opozita për zvarritje të qëllimshme të tij.

Leave a Reply

%d bloggers like this: