Home / Moda / Si të vishemi bukur në zyrë

Si të vishemi bukur në zyrë

u ndodh që të hapni garderopën dhe të thoni s’kam asgjë për të veshur? Do gënjenit nëse do të thonit Jo!

Puna e përditshme vështirëson edhe zgjedhjet tona, ndonëse raftet tuaja mund të jenë të tejmbushura.

Gjëja më e rëndësishme për gardërobën në punë, është se çdo veshje duhet të bëhet në mënyrë të përshtatshme me pozicionin e vendin e punës suaj.

Për një pamje të bukur dhe të rehatshme në zyrë, ja cilat janë disa nga propozimet:

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: