Home / Moda / Veshje për rrugë për të rënë në sy: Katror elegant

Veshje për rrugë për të rënë në sy: Katror elegant

Është tipike, ne veshim rrobe me katrorë në baza ditore, mirëpo njohësit e modës, na këshillojnë që katrorët t’i kemi si bazë.

Nga silueta me shkëlqimin metalik si në vitet e 50-ta, shikoni se si i japë një prekje ndryshe, trendit të veshjes me katrorë, transmeton Telegrafi.

Ky është perfeksioni i katrorëve:

Feminiteti i viteve 50’

Gjallëruese dhe e ndarë

Mahnitëse në stil çiklistësh

Fustanellë klasike

E lëshuar si duhet

Zi dhe kuq

Me shkëlqim

Vajzë e gjelbër

E përndjekur

Leave a Reply

%d bloggers like this: