Home / Moda / Ja se si mund të lidhni kravatën për 10 sekonda! (video)

Ja se si mund të lidhni kravatën për 10 sekonda! (video)

Krahas këtij truku për 10 sekonda në mënyrë perfekte dhe me lehtësi do të bëni nyjën.

Meshkujt kanë problem të madhur kur duhet të lidhin kravatën, transmeton Telegafi. Gjithmonë kërkojnë ndihmë, mirëpo nëse e përdorni këtë trik, për 10 sekonda në mënyrë perfekte dhe me lehtësi do të bëni nyjën në kravatën tuaj.

Në vend se ta demonstrojë atë rreth qafës së tij, djaloshi që e ka publikuar këtë video në YouTube e demonstron lidhjen e kravatës në një tavolinë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: