Home / Rajoni / Maqedonia / Televizioni kombëtar Tv 21 pas Prishtinës, tani edhe në Maqedoni

Televizioni kombëtar Tv 21 pas Prishtinës, tani edhe në Maqedoni

Tv 21 1Me një mbrëmje Gale që i ngjan një spektakli të vërtetë, shënoi fillimin me punë televizioni kombëtar Tv 21 në Maqedoni. TV 21 eshte televizoni kosovar me i ndjekur vitet e fundit. Në ceremoninë e hapjes solemne të TV21 në Shkup, ishin të pranishëm figurat kryesore politike të Maqedonisë, subjekteve politike , elita akademike, kulturore,  si dhe presidenti i Maqedonisë Gjorgji Ivanov, kryeparlamentari Trajko Veljanovski, kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, lideri BDI Ali Ahmeti e tjerë.

RTV 21 ja startuar me program gjithë ditor dhe me frekuenca nacionale edhe në Maqedoni! RTV 21 bënë edhe një hap tutje, përtej kufinjëve, për të qenë më afër edhe me rajonin dhe për të bërë me dije se edhe Ballkani ka nevojë heqjen e barrierave apo në këtë rast ta themi kufinjëve!

Afërdita Saraçini Kelmendi , drejtore e Kompanisë 21 Media duke i përshëndetur të pranishmit në këtë solemnitet ndër të tjera ka thënë: “Tv 21 nuk komenton, Tv 21 nuk anon, Tv 21 do jetë dritare e hapur”, për të gjithë”. Pranine e tyre në hapjen solemne të televizionit 21 në Maqedoni, lideri i BDIsë Ali Ahmeti dhe kryeministri i Republikës së Kosovës Isa Mustafa e kane shfrytezuar per tu pershendetur dhe kembyer disa fjale.

Ne nje atmosfere te tille, mesohet se  Ahmeti dhe Mustafa kanë diskutuar shkurt rreth çështjeve që kanë mbetur të hapura pas takimit të tyre në muajin Prill të këtij viti, sic eshte mbledhja e përbashkët e qeverive të Shkupit dhe të Prishtinë, kalimi i kufirit vetëm me letërnjohtime si dhe përshpejtimi i hapjes së kufirit Belanoc – Stanqiç

Leave a Reply

%d bloggers like this: