Home / Teknologji / Teleskopi i të ardhmes

Teleskopi i të ardhmes

Teksa India lëshoi teleskopin e saj të parë në hapësirë, BBC i ka hedhur një sy shpikjeve që kanë entuziazmuar astronautët. Teleskopët aktualë në botë, përfshi ata në tokë dhe në hapësirë, kanë zgjeruar kuptimin tonë të universit, duke na thënë pamje të paharrueshme të galaksisë sonë.

Por gjtë dekadës së ardhshme, një brez i ri i vëzhguesve të fuqishëm do të ndërtohen, të cilët do të lejojnë studime më të detajuara të universit dhe me qartësinë më të madhe.

Leave a Reply

%d bloggers like this: