Home / Moda / Kur të famshmit e pasur vishen si fukarenj…

Kur të famshmit e pasur vishen si fukarenj…

Të gjithë ne kemi momentet tona kur thjeshtë duam të veshim diçka të rehatshme, sa më të gjerë të mundshme dhe të dalim pa e vrarë mendjen çfarë mendojnë të tjerët. Megjithatë, kur një personazh I njohur zgjedh të bëjë këtë, ai është i rrezikuar të kapet nga paparacët dhe fotot të vërshojnë në mediat sociale.

Këtu janë disa nga këto raste kur të famshmit duken vërtet sikur kanë marrë veshje hua. Shikoni çfarë ndodh.

Madonna mund të veshë çdo herë gjithçka dëshiron, sepse, epo prandaj është Madonna!

Johnny Depp, është vërtet ai?? Më ketë veshje, duket tamam si një lypsar rrugësh, apo jo?

Komenti i kësaj fotoje do të ishte: Veshja e Mary-Kate Olsen është fiks si një batanije.

Sa të ëmbël janë Jaden Smith dhe e dashura e tij? Me këtë veshje, jo dhe aq, në fakt.

Veshja e Helena Bonham Carter përfshin veshje pas veshje, pas veshje.

Courtney Love është po ashtu një fanse e veshjeve të çfarëdoshme nga dollapi i saj.

Të përpiqesh të shpjegosh veshjen e Jared Leto në një dalje në NYC, nuk mundesh, sepse kjo është vetëm një prej eksplorimeve të tij në look.

Nick Nolte zgjedh gjithmonë disa numra më shumë se masa e tij, gjithmonë.

Disa ditë më parë, Kesha është shfaqur me një lloj veshjeje të çuditshme, por shpesh ajo përdor geta rrjete.

Leave a Reply

%d bloggers like this: