Home / Te ndryshme / Selfie me berberin për 42 vjet

Selfie me berberin për 42 vjet

Sam Farr pajtohet me teorinë se “çfarë thyhet, nuk ngjitet më”. 71 vjeçari ka frekuentuar të njëjtin berber për më shumë se 40 vjet, dhe ka bërë selfie për të vërtetuar këtë.

Farr shkoi për herë të parë tek berberi Joe Pace, 59 vjeç në vitin 1970. Dhe që atëherë ai frekuenton të njëjtin berber, vetëm se ka ndryshur vendndodhja e dyqanit. Sam dhe Joe thonë se tashmë ata nuk janë thjesht klienti dhe berberi po janë miq.

Leave a Reply

%d bloggers like this: