Home / Te ndryshme / 10 qytetet më të rrezikshme në botë

10 qytetet më të rrezikshme në botë

Të udhëtosh përreth botës nuk është aspak një ide e keqe, por jo të gjitha qytetet janë të këshillueshme për t’i vizituar, e veçanërisht nëse doni të ikni për tu argëtuar apo për të kaluar muajin e mjaltit.

Në fakt, të gjitha qytetet e mëdha kanë problemet e tyre, sa u takon infrastrukturës apo problemeve me rendin dhe kriminalitetin, por ka disa që janë më keq së gjithë të tjerët. Më poshtë po rendisim një listë me 10 qytetet më të rrezikshme në botë.

Barquisimeto, VenezuelaBarquisimeto-Venezuela2

Peshawar, PakistanPeshawar-Pakistan

Sana’a, YemenSanaa-Yemen

Acapulco, MexicoAcapulco-Mexico

Distrito Central, HondurasDistrito_Central_Honduras

Maceió, BrazilMaceío-Brazil1

Mogadishu, SomaliaMogadishu-Somalia1

Nairobi, KenyaNairobi-Kenya

Chihuahua, MexicoChihuahua_Mexico

Cali, ColombiaCali-Colombia

Leave a Reply

%d bloggers like this: