Home / Kuriozitete / Kripa e krijuar nga lotët

Kripa e krijuar nga lotët

kripe2Ekziston një kripë e krijuar në Angli dhe që ka një karakteristikë të veçantë. Kripa e cila shitet në Hoxton Street Monster Supplies të Londrës, cilësohet si unike për shkak se është prodhuar nga lotët e nxjerrë në varësi të një sërë emocionesh të ndryshme të njerëzve. Siç e shikoni edhe në fotografitë bashkëngjitur, ekziston kripa e dalë nga lotët e mërzisë, kripa e dalë nga lotët e gëzimit, madje edhe kripa e krijuar nga lotët që dalin kur grihet qepë

Leave a Reply

%d bloggers like this: