Home / Moda / Xhinset me ngjyra – trendi më popullor i momentit

Xhinset me ngjyra – trendi më popullor i momentit

Shikoni disa variante të xhinseve me ngjyra në sezonin e vjeshtës.

Sa herë mund të dalësh jashtë stilit, askush nuk ka guxim t’u thotë “jo” xhinseve.

Së fundi, xhinset janë bërë edhe më familjare, duke sjellë variante të ndryshme të ngjyrave. Më trendi, më stil dhe më kreative.

Nuk është e thënë t’i kombinosh patjetër me një xhins tradicional. Shiko këto kombinime.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: