Home / Moda / Fustani i vjeshtës që i rri mirë kujtdo

Fustani i vjeshtës që i rri mirë kujtdo

Nëse jeni në kërkim të fustanitperfekt për vjeshtë, atëherë ndaloni sepse jua kemi gjetur: fustani golf!

I bukur, i ngrohtë dhe i rehatshëm.

Përveçse ju ndihmon të ruani ngrohtësinë gjatë ditëve të ftohta të vjeshtës dhe komoditetit që ofron, një fustan i tillë, veçanërisht ai me vijëzim vertikal, siguron edhe një efekt dobësues.

Shikoni galerinë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: