Home / Anekdota / Albert Enistein dhe Charlie Chaplinin :
Albert Enistein me Charlie Chaplinin më 1930

Albert Enistein dhe Charlie Chaplinin :

Kur Albert Enistein u takua me Charlie Chaplinin :
Ajnshtajni tha : “Ç’ka me mahnit me se shumti tek arti juaj, eshte universaliteti. Ju nuk flisni asnje fjale, por megjithate…e gjithe bota ju kupton “.
“Eshte e vertete” u pergjigj Chaplini, “Por fama juaj eshte edhe me e madhe: E gjithe bota ju admiron, kur asnjeri nuk ju kupton.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: