Home / Nga Facebook / Kadareja i ..denoncuar?!

Kadareja i ..denoncuar?!

Selim Belortaja

Selim Belortaja

Kadareja i ..denoncuar?! Dhe njëkohësisht ..i padënuar? Si paska funksionuar kjo pash Zotin?!! Sepse diçka nuk kuadron, kur dimë që Enveri nuk kurseu jo më shokët (nga Nakua, Koci e Bedriu deri tek Mehmeti e Kadriu), por as pjestarin e familjes, Bahri Omarin, personalitet edhe ky, madje ..i padenoncuar! Pra i bie..ose Enveri ka qenë rob i ndjeshëm e tolerant, ose shkrimtarin ..as nuk e ka trazuar kush, pa le ..denoncuar! Na ndriçon dot kush në këtë pikë..?

One comment

  1. Vaezhgim interesant. Ismail Kadarene e denonconin dhe … e hanin denoncuesit. E denoncoi psh Bilal Xhaferri. E hengri. Por nuk e hanin vetem denoncuesit. E hanin dhe ata qe pranonin denoncimet. Gjithe shefat e sigurimit qe pranonin denoncimet per Kadarene , u pushkatuan! Por ama, Ismail Kadareja, ishte pishtar kunder diktatures

Leave a Reply to Ismail Hoxha Cancel reply

%d bloggers like this: