Home / Nga Facebook / Babai me kater djem

Babai me kater djem

Ne mund të qeshim më këtë barsaletë por realiteti është më së i tmerrshëm…. Koha e hajdutëve dhe militanteve ka ardhur më keq nuk bëhet më…. Qeshni o mavri popull së vetëm kjo ju ka ngelur të Qeshni dhe shani njeri tjetrin…

hajduti

Leave a Reply

%d bloggers like this: