Home / Nga Facebook / 100 vjetori i shkolles Bicaj

100 vjetori i shkolles Bicaj

Ilir Zela:Sot po festohet 100 vjetori i shkolles Bicaj. Mirenjohje dhe respekt per te gjithe kontribuesit e dijes, kultures e perparimit!

Mine Qypi Shehu 100 vjetori i shkolles Bicaj, nje aktivitet shume i bukur dhe mbreselenes. Nje falenderim per gjithe organizatoret e veçanerisht per ish nxenesit tone qe na emocionuan me respektin dhe fisnikerine e tyre. Ne mesuesit themi te gjithe nxenesit ndryshojne ne vite, por i miri i mire mbetet. Qofshi gjithnje te lumtur dhe te sukseshshem ne pune dhe ne jete.

Fiqiri Domi respekte per te xhithe njerze te nderuar
Shkurte Bytyci Ah sa do doja te isha aty. Shume te nderuar mesues miq dhe vellezer nje kujtim shume i bukur dhe mbreslenes. Na ka mare shume malli per nje takim te tille me profesora te nderuar dhe te respektuar.

Esma Hida sa mir ndjehet njeriu nshpi tvet…..

Klementina Sinanaj Respekt dhe vleresim te larte per te gjithe mesuesit kukesian.Ata i ka dalluar gjithmone dashurija dhe gatishmeria per ti dhene drite,dije dhe gezim brezit te ri.Nuk do ta harroj kurre buzeqeshjen e jetes te mesuesit te merituar me zemer te madhe Gani

Baftjar Palushi Respekt per kete “Familje te mrekullueshme” , them familje sepse kane qene dhe mbeten gjithmone present , sidomos kur mungonte familja e vertete.
Respekt dhe per ato qe s’jane me mes nesh, por qe kane lene trashegim nje pasuri te jashtezakonshme jo vetem kulturale ,por dhe shpirterore.

Leave a Reply

%d bloggers like this: