Home / Nga Facebook / Çfarë e ka ABC News ORA News?

Çfarë e ka ABC News ORA News?

Ylli Dylgjeri

Ylli Dylgjeri

Nga mbiemri duken si kushërinj… Kjo e ngateroi shefin e policsë së 4-s në konfliktin e dhunshëm me gazetarët e ABC-së.
Targeti ishte ORA. Mbiemri NEW-s e ngateroi pak…
Të ndalohen!
Dilema u zgjidh në komisariat nga Ministria:
Mbiemri është i njëjtë dhe nuk ka nepotizëm.
Polici u sqarua dhe u… shkarkua.

Leave a Reply

%d bloggers like this: