Home / Nga Facebook / Kenia : Po aq e dhimbshme sa Parisi

Kenia : Po aq e dhimbshme sa Parisi

Arben Kallamata

Arben Kallamata

Po aq e dhimbshme sa Parisi. Kenia eshte vendi qe i ka hapur dyert plot bujari refugjateve somaleze. Al-Shabab eshte nje grup terrorist islamik qe vjen nga Somalia. Atyre nuk iu pelqen qe te rinjte ne Kenia shkojne ne shkolla, ne klube dhe disqe. Oh, nuk iu pelqen asgje e qyteteruar qe ka lidhje me Kenian.

Leave a Reply

%d bloggers like this: