Home / Nga Facebook / ‪#‎Parisi‬ eshte per jeten

‪#‎Parisi‬ eshte per jeten

Joanne Star, karikaturist te Charlie Hedbo: “miq nga gjithe bota, ju falenderojme per ‪#‎lutuni‬ per Parisin, po ne nuk kemi nevoje per me teper besim fetar! ne besojme te muzika! puthjet! Jeta! shampanja dhe gezimi ‪#‎Parisi‬ eshte per jeten.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.