Home / Nga Facebook / Per skeptiket e solidarizimit me francezet!

Per skeptiket e solidarizimit me francezet!

Sa shume ju ka shqetesuar solidarizimi me ose pa flamur i shqiptareve me francezet per humbjet e jeteve te pafajshme!

Ne djall politika paqeruajtese e liderve boterore, ne djall perpjekjet per liri dhe barazi nder shekuj, ne djall levizja e lire e qytetareve, ne djall gjuha dhe kultura europiane, ne djall djemte e Shqiperise qe jetojne dhe punojne neper Evrope, ne djall edhe perpjekjet per tu integruar nepermjet artit dhe sportit(me zor pritem te shkonim ne France). Ne djall te gjitha!!

Eshte nje solidarizim ne emer te JETES, o milet!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: