Home / Nga Facebook / Qyteterimi yne merr fund ne Dhjetor 2016… (sipas profeteve)

Qyteterimi yne merr fund ne Dhjetor 2016… (sipas profeteve)

Vladimir Marku

Vladimir Marku

Nostradamus parashikon një luftë të III botërore ku do të shkatërrohen ShBA, Rusia, Kina, Irani, Koreja e Veriut dhe qytetërimi merr fund në 21 Dhjetor 2016.

Nostradamus

Lufta e III-të Botërore

Le t’i lemë profecitë mënjanë një çast. Le të harrojmë alienët, asteroidet, kometat, tërmetët, cunamet, kthimi i polit të tokës … por fundi i botës është shumë afër. Ne do ta shkatërrojmë botën në Luftën e III-të Botërore. Ne akoma nuk jemi në një botë të civilizuar sepse në të ka njerëz të pacivilizuar. Prodhimi i armëve gjithmonë e më të sofistikuara, lënia e Afrikës të vuajë e të vdesë nuk janë shenja inteligjence. I gjithë ky mekanizëm i quajtur “civilizim”, ku ne jemi pjesë e tij, bazohet i gjithi mbi biznesin dhe paranë.
Po kush e kontrollon këtë botë të çmendur? Industria e armëve. Dhe gara vazhdon. Hiroshima dhe Nagasaki nuk rezultuan të ishin një mësim me vlerë. Tashmë Irani dhe Koreja e Veriut po përpiqen ta kenë një armë bërthamore, por nuk po kuptohet që mënyra më e mirë për t’i ndaluar këto vende që ta bëjnë një armë të tillë, nuk është konfrontimi, por paqa. Mirëpo paqen nuk e duan ata, ata …
“Unë nuk e di se çfarë armësh do të përdoren në Luftën e III-të Botërore, por në Luftën e IV-t Botërore do të luftohet me shkopinj dhe gurë.” Albert Ajnshtajn.

Skenaret e Luftës së III-të Botërore sipas analizës së profecisë së Nostradamusit në strofat katër-vargëshe të tij. Në hartën e mëposhtme jepet një situatë sipas parashikimit të Nostradamusit. Në katërvargëshin e tij ai përmend gamile, Danubin, Rinin, dhe gjelin … çfarë ka dashur të thotë? Le t’i shikojmë këta skenarë të mundshëm.
Link to
By River Danube and Rhine shall come to drink Tt Camel which shall not repent Trembling is River Rhine and most violent for those near River Loire And near Alps the Cock shall ruin them.
Skenari 1

Embargo Iranit

Embargua do të sjelli uri dhe iranianët, sëbashku me vende të tjera myslimane, do të sulmojnë Evropën dhe konflikti do të përhapet shpejt dhe Lufta Botërore do të fillojë.

Skenari 2

Amerika dhe Izraeli sulmojnë vendet arabe

Amerika dhe Izraeli mund të sulmojnë vendet arabe me armë të shkatërrimit në masë dhe njerëzit nga Lindja e Mesme do të largohen për shkak të luftës bërthamore dhe urisë, duke kërkuar ushqim dhe ujë të pa ndotur nga radioaktiviteti. Evropa do t’i kundërpërgjigjet kësaj popullsie dhe Lufta Botërore do të nisë.

Skenari 3

Vendet islamike sulmojnë Izraelin

Vendeve islamike u është shterur durimi nga prania e trupave amerikane në Lindjen e Mesme (Afganistan, Irak, Iran) dhe do të bëjnë aleancë për të goditur. Sulmohet Izraeli dhe përzihen trupat amerikane. Lufta vazhdon drejt Evropës e cila pushtohet nga islamikët dhe beteja kryesore e Luftës së Tretë Botërore do të bëhet tek lumi Luar në Francë.

Gjithësesi, unë i marr seriozisht këto profecira sepse dëshmoj dy dukuri ogurzeza:

Imoraliteti dhe lakmia për para, pushtet dhe seks që ka mbërthyer qëniet njerëzore aktualisht;
Kërcënimi që i bëhet Iranit nga Amerika dhe Izraeli.

Leave a Reply

%d bloggers like this: