Home / Ekonomia / Pak minuta në Drejtorinë e Doganave, Rama bën “kurban” tre zëvendësdrejtorë

Pak minuta në Drejtorinë e Doganave, Rama bën “kurban” tre zëvendësdrejtorë

Kryeministri Edi Rama ka bërë një vizitë të papritur në Drejtorinë e Doganave. Vizita ishte e shkurtër, vetëm pak minuta, por ka mjaftuar për të shkarkuar tre zëvendësdrejtorë.

Rama i ka quajtur Doganat si institucioni më i dobët në performancë dhe, sipas burimeve të News 24, priten edhe shkarkime të tjera.

Për punën e dobët, Rama i ka bërë vërejtje edhe kreut të Doganave dhe ministrit Shkëlqimi Cani.

Leave a Reply

%d bloggers like this: