Home / Moda / Dallimi mes xhinseve që kushtojnë 300 euro dhe aty vetëm dhjetë euro, është shumë i vogël

Dallimi mes xhinseve që kushtojnë 300 euro dhe aty vetëm dhjetë euro, është shumë i vogël

Në një pjesë të dokumentarit të bërë në Turqi, del se i njëjti material përdoret për dy llojet e xhinseve.

Në botë prodhohen dhe shiten miliarda xhinse në vit.

Disa prej tyre kushtojnë me qindra euro, kurse të tjera mund të blihen me vetëm dhjetë euro.

Por, cili është dallimi mes këtyre dy llojeve?

Sipas një hulumtimi të bërë, me një varg xhindesh, del se nuk ka aspak dallim, ose është shumë i vogël.

Në një pjesë të dokumentarit të bërë në Turqi, del se i njëjti material përdoret për dy llojet e xhinseve.

Mirëpo, shtëpitë e ndryshme të modës, janë ato që kërkojnë çmime të larta nga klientët.

Leave a Reply

%d bloggers like this: