Home / Nga Facebook / Neil Ruci pershendet me kenge labe

Neil Ruci pershendet me kenge labe

Neil Ruci

Neil Ruci

Meqense nuk pershendetem do publikun artdashes ne 71 vjetorin e clirimit te Tiranes,po ju pershendes miqt e mi te kudo ndodhur me kete kenge sa pa filluar dimeri si ne nje dite pranverore.Degjim te kendshem!
Maj 1999 pas ngjarjeve tragjike te 1997&1998 Grupi polifonik nga Shqiperia mori pjese ne festivalin Nderkombetar me rreth 16 shtete ne qytetin karakteristik:CITA DI CASTELA te PERUGIA NE ITALI.Me thene te drejten fillimisht u pritem ftohet, si duket ngjarjet e para 1-2 viteve por kur pane interpretimet tona,kostumet tona u beme grupi me i respektuar dhe kjo u duk qe ne rast se grupet e tjara dilnin ne skene nga hapesirat anash saj,grupi jone pershkroje mes per mes sallen deri sa doli ne skene pra: ky eshte folklori yne qe thyen cdo imazh te keq qe mund te krijohet ne konjuktura te ndryshme…

Leave a Reply

%d bloggers like this: