Home / Nga Facebook / Edhe ne jemi në gjëndje të jashtëzakonshme!

Edhe ne jemi në gjëndje të jashtëzakonshme!

Ylli Dylgjeri

Ylli Dylgjeri

Kush e vonon shpalljen e gjëndjes së jashtëzakonshme në Shqipëri?
Shqipëria duhet ta shpallë pa vonesë. Edhe ajo është në gjëndjen e jashtëzakonshme. PO!
Jemi në luftë me krizën dhe krimin kudo!
Nuk ka bombë më të madhe se kriminalizimi i jetës politike, sociale dhe ekonomike.
Që jemi të gjithë të kërcenuar dhe të nënshtruar prej tij, tashmë të gjithë palët e pranojnë. Monitoruesit europianë po flasin çdo ditë.
Nuk ka nevojë më për komente. Sot e pranojnë të gjithë krahet e politikës dekriminalizimin. E pranon dhe e kërkon komuniteti kombëtar dhe nderkombëtar.
E pranon dhe e kërkon mbarë vegjëlia shqiptare që e vuan dhe mban mbi shpinë çdo ditë.
Atëherë, kush e vonon?
Koalicioni qeverisës duhet te veprojë.
Retorikat janë vetem nxitje për konflikte re reja.

Leave a Reply

%d bloggers like this: