Home / Moda / Xhemperët me figura, janë në trend për ditë të ftohta

Xhemperët me figura, janë në trend për ditë të ftohta

Kemi edhe pak kohë deri në fillimin e dimrit, por që tani janë lansuar xhemperët.

Trendi i ri i xhemperëve, janë figurat nga filmat e animuar, transmeton Telegrafi.

Linja “Text Santa”, është krijuar me figura që zakonisht përdoren nga fëmijët, megjithëse janë të dedikuara për të rritur.

Drerët, pinguinët dhe motivet nga festat e fundvitit, janë përzgjedhja e disenjatorëve, për xhemperët e këtij sezoni.

Ndryshe, një përqindje e madhe nga shitja e xhemperëve, shkon për bamirësi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: