Home / Keshilla / Parfumet e verës, për ti marrë me vete në pushime

Parfumet e verës, për ti marrë me vete në pushime

Young beautiful woman with bottle of perfume. Perfect MakeupParfume Pocket për ti marre me vete- Me pushime nuk mund te hiqni dore nga parfumi. Ky, ne fakt, dhuron një dimension te këndshëm dhe lehtëson lojën e joshjes. Atëherë synoni për parfume mini te cilat ju lejojnë te mos zini shume vend ne çantën tuaj te pushimeve.

Si bizhu- Ajo qe i bën tërheqëse këto mini parfume, përveç aromës se tyre, janë edhe flakon te vegjël bizhu për ti marre gjithmonë me vete, karakterizuar nga forma te pa rezistueshme dhe te bukura.

Modelet Roll-On: Për ato qe janë me praktike ne treg gjenden edhe formate roll-on për ti mbajtur gjithmonë ne çante.

Për tu ndare: Nëse udhëtoni ne çift, perse te mos zgjidhni një arome uniseks? Ai me i njohuri ne boten e parfumerisë është CK One nga Calvin Klein, është i disponueshem edhe ne formatin me te vogël. Quhet CK One On The Go aroma e re e firmës.

Ambalazhe për udhëtime: Për ato qe dëshirojnë te ndryshojnë arome sipas look-ut dhe humorit, i preferuar është dhe seti për udhëtime nga Acca Kappa me tre mini aroma.

Freskia nder duar: Për tu rigjeneruar gjithmonë dhe kudo, QC Terme Cosmetics propozon Ujin Termal. Freskon dhe aromatizon trupin duke i dhënë menjëherë një ndjesi freskie dhe energjie. Ne fakt formula e saj ka veti hidratuese dhe antistres.

Leave a Reply

%d bloggers like this: