Home / roze / Charlie Sheen shfaqet në gjendje të dehur

Charlie Sheen shfaqet në gjendje të dehur

charlie1Aktori Charlie Sheen duket se nuk do të vërë mend në kokë. Një video po qarkullon në rrjetet sociale, ku aktori shfaqet i dehur. Ai është xhiruar nga një fans, Jayden Blair, që e ka filmuar me anë të telefonit gjithë skenën dhe e ka publikuar.

Ylli i filmit “2 burra e gjysmë”, në një moment afrohet duke buzëqeshur dhe i kërkon falje, për gjendjen në të cilën ndodhet. Pas prezantimit të shkurtër, fansi  i kërkon që të shohë tatuazhet dhe Charlie improvizon një “striptizëm”.

Charlie Sheen është i njohur për jetën e shthurur dhe gjithmonë ka qenë pjesë e tabloidëve për skandalet e tij të vazhdueshme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: