Home / Moda / Kate Middleton, me fustan që i përshtatet çdo femre

Kate Middleton, me fustan që i përshtatet çdo femre

Femrat e tërë botës me kujdes ndjekin çdo paraqitje të saj në publik, në mënyrë që të kenë parasysh se çka është moderne këtë vjeshtë, sepse dukesha definitivsht i dikton trendët

Këtë herë është shfaqur në publik me fustan të mrekullueshëm të kaltër mbretëror, i cili ishte i gjatë deri nën gjunjë.

Kollani i gjerë i lëkurës me rreth ari, vinte në pah trupin e saj, transmeton Telegrafi.

Kaçurrelat romantike dhe grimi diskret si edhe stolitë, plotësonin në mënyrë të përsosur dukjen e saj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: