Home / Moda / Si të vishni një bluzë me vija?

Si të vishni një bluzë me vija?

Një bluzë me vija është gjithonë “in” dhe në stil. Ajo është një zgjedhje e përkryer që mund të vishet me xhins, me lëkurë, me ngjyrën kaki dhe lista vazhdon me rradhë.

Bluza me vija të ndryshme janë trendi dhe modeste. Kështu ju do keni një pamje magjepëse.

Mundësitë janë të pafundme, por kjo përzgjedhje do t’ju frymëzojë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: