Home / Moda / Trendët e rinj që duhet t’i provoni këtë sezon

Trendët e rinj që duhet t’i provoni këtë sezon

Koleksionet e reja vjeshtore në shitoret e modës së lartë. sivjet janë aq të mira dhe të pasura me modele të ndryshme, saqë vështirë e kemi të vendosim vetëm për një palë sosh.

Po ju japim disa propozime sesi ta plotësoni gardërobën në këto ditë të ftohta!

Printimi grafik

Palltot e gjata

Këpucë plishi

Ngjyrë pasteli

Çanta femrash

Thekë, thekë, thekë

Botë bardhë e zi

Leave a Reply

%d bloggers like this: