Home / Teknologji / Publikohet roboti më seksi në botë

Publikohet roboti më seksi në botë

Quhet Geminoid F dhe është prezantuar në Panairin Botëror të Robotëve në Pekin këtë javë.

Geminoid F ka fituar mjaft fansa aq sa e përshkruajnë si “roboti më seksi në botë”. Androidi është i aftë të lëvizë sytë, ti përgjigjet kontaktit sy me sy, dhe njeh gjuhën e trupit.

Ajo është projektuar të veprojë si njeri me lëkurë gome dhe fytyrë femre, por megjitahtë nuk mund të ecë. Roboti është krijuar në Universitetin e Osaka-s në Japoni, i cili planifikon të krijojë model më të mirë në të ardhmen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: