Home / Moda / Gigi Hadid, e përkryer me veshje elegante

Gigi Hadid, e përkryer me veshje elegante

Gigi Hadid është pa dyshim modelja e momentit, që ka rrëmbyer gjithë vëmendjen duke u shndërruar në një nga modelet më të kërkuara në pasarelat ndërkombëtare.

Thjeshtësia e saj ka bërë që të cilësohet si femër me pamje engjëllore.

Lindur në LA, e bija e modeles holandeze Yolanda Foster dhe arkitektit palestinez Mohamed Hadid, Gigi u rrit në frontin e kameras.

Që prej fillimit të karrierës në vitin 2011 ajo gjithnjë e më shumë po tregon aftësitë e saj si modele.

Leave a Reply

%d bloggers like this: