Home / Moda / “Couture” mahnitëse nga Arabia Saudite, për të promovuar “paqen në botë”

“Couture” mahnitëse nga Arabia Saudite, për të promovuar “paqen në botë”

Sonam Kapoor është zgjedhur si protagoniste, për numrin e dhjetorit të revistës Harper’s Bazaar Arabia.

Aktorja nga Bollywoodi, ka pozuar me një varg rrobash të qepura me dorë, në hapësira të ndryshme, kryesisht në shkretëtirë, Transmeton Telegrafi.

Me këto veshje të njohura si “couture”, është dashur të tregohet ana e ndjeshme dhe e mirë e botës arabe, pas sulmeve terroriste në Paris dhe Libi.

Në fotografi ku Kapoor shihet shumë delikate edhe elegante, shkruar “Peace dhe Salam” të dy këto fjalë që nënkuptojnë paqen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: