Home / Nga Facebook / Me dhembin syt dhe shpirti

Me dhembin syt dhe shpirti

Gjirokastra – 1.12.2015. Më dhembën sytë dhe shpirti kur pashë se ç’ka sjellë barra e kohës dhe moskokëçarjes. It hurt my eyes and my heart when I saw what the burden of time and indifference have done.

 

Guri Lekloti

Leave a Reply

%d bloggers like this: