Home / Nga Facebook / Akademik Kristo Frasheri mbush sot 95 vjec.

Akademik Kristo Frasheri mbush sot 95 vjec.

Akademik Kristo Frasheri mbush sot 95 vjec.
Nje jete me pune dhe me vepra, dy te fundit syresh: “Konferenca e Paqes” dhe “Kongresi i Permetit” te sapo botuara.
Jete e shendet te kesh profesori yne!

 

Vasil Tole

Leave a Reply

%d bloggers like this: