Home / Nga Facebook / Dokle: Parlamenti yne – shkolla e sharjeve

Dokle: Parlamenti yne – shkolla e sharjeve

” SHKOLLA E SHARJEVE”
Parlamenti yne vazhdon avazin…Shaj…shaj…shaj…Shaj te gjalle e shaj te vdekur, shaj te rinj e shaj pleq, shaj nena e baballare, shaj bij dhe bija…shaj, vetem shaj! Te vjen turp edhe te degjosh.
Parlament, te rente pika,
Te shkoi dita duke share,
Po me shume se helmi e thika,
Vret nje fjale e palare!

2 comments

  1. Përshëndetje dhe respekt për Ty Namik Dokle dhe të gjithë ata si Ti, të cilët ‎nuk u përlyen!‎
    Të kam takuar shpesh gjatë kohës së luftës çlirimtare kundër-pushtuese që ‎zhvilluan shqiptarët e trojeve të pushtuara, të radhitur nën flamurin e ‎Famëmadhes UÇK. Nga këshillat që kam marrë edhe unë në Përfaqësuesi i ‎LKÇK-së nga Ju, kam krijuar dhe ruaj përshtypjen, se je prej atyre kuadrove ‎që e mban me nder emrin shqiptar!‎

    • NAMIK DOKLE NUK ESHTE SHQIPTAR MORE DEBIL KOSOVET AI ESHTE GORAN ESHTE NJE SAHAN LEPIRES I KLASES POLITIKE KOMUNISTE KA PUNUAR NE GAZETEN ZERI I POPULLIT NE KOHEN E MERMUTIT ENVER

Leave a Reply

%d bloggers like this: