Home / Kosova / Mustafa zyrtarisht ftesë opozitës për takim më 7 dhjetor

Mustafa zyrtarisht ftesë opozitës për takim më 7 dhjetor

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa në një konferencë për media, bëri të ditur se në vazhdën e ftesave dhe gatishmërisë për dialog ka dërguar një ftesë zyrtare të tre liderëve të opozitës që të takohen më 7 dhjetor në ambientet e Kuvendit të Kosovës në ora 14:00, për të diskutuar për dy marrëveshjet e kontestuara nga opozita.

Ftesën ia ka dërguar edhe zëvendësministrit Hashim Thaçi “I shqetësuar me situatën i kam ftuar zyrtarisht që të ulemi dhe t’i trajtojmë të gjitha çështjet me opozitën për dy marrëveshjet”, ka thënë ai.

Leave a Reply

%d bloggers like this: