Home / Rajoni / Maqedonia / Gazetari ofendon rëndë kryeministrin Gruevski

Gazetari ofendon rëndë kryeministrin Gruevski

Gazetari Sashe Ivanovski-Politiko ka ofenduar rëndë kryeministrin Gruevski me një postim në Facebook në lidhje me përmendoret dhe figurat kombëtare.

Gruevski për përmendoret tha ‘një shtet duhet të ketë shenjë për të kaluarën, shenjë për heronjtë, shenjë për betejat, fitoret, sukseset dhe për ngjarje historike’ përfundon Gruevski duke u përgjigjur në pyetjen se pse kaq përmendore ka nëpër Shkup.

Ndërsa gazetari Ivanovski e qorton ‘o kryeministër me të meta, a ke dëgjuar për Krushevën, për përmendoret e Luftës Nacional Çlirimtare që dita ditës po shkatërrohen. A e di se gjërat duhen të bëhen me masë. 10 përmendore janë Ok, por jo 100-200, ose sa i kemi?!’ përfundon gazetari.

Leave a Reply

%d bloggers like this: