Home / Qeveritare / Rama: Nis projekti kombëtarë për rilindjen urbane

Rama: Nis projekti kombëtarë për rilindjen urbane

10485411_10152287058561523_422388968162336613_o-512x350Kryeministri Edi Rama, ka publikuar të dielën në faqen e tij Facebook, nismën “Nis projekti kombëtar për rilindjen urbane” gjatë inspektimit të punimeve të projektit për rikonstruksionin e një ndër shesheve të qendrës së qytetit të Korçës, pjesë e projektit të madh kombëtar për transformimin urban të qyteteve të vendit, që shtrihet në mbi 70 qytete. “Ky është vetëm fillimi i një zinxhiri investimesh që do jetë më i madh se 20 vitet e fundit të marra bashkë, për të nisur të mbajmë një nga zotimet tona të rëndësishme, se do të bëjmë për këto komunitete dhe zona urbane të vendit çfarë nuk është bërë 20 vjet me radhë” është shprehur kryeministri Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: