Home / Ekonomia / AKB-ja takim në bashkinë e Vlorës për sezonin e ardhshëm

AKB-ja takim në bashkinë e Vlorës për sezonin e ardhshëm

Drejtuesit e Agjencisë Kombëtare të Bregdetit (AKB) zhvillua një takim me kryetarin e bashkise se Vlorës, Dritan Leli, ku diskutuan mbi projektet e plan-menaxhimit të plazheve në këtë bregdet.

Ndonese eshte stina e dimrit, shqetësimi për përgatitjen e plazheve bregdetare vazhdon te jete permanent nga drejtuesit e AKB-së.

Ka qenë Auron Tare, drejtori i kësaj Agjencie që ka udhëtuar drejt Vlorës dhe është konsultuar me drejtuesit bashkiake të qytetit bregdetar. Pjesë e takimit ishte edhe vizita në terren në disa prej plazheve të qytetit të Vlorës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: